INFO OG PÅMELDING

INFORMASJON

og påmelding

KULTURSKOLEN FOR SENIORER & SARPSBORG SENIORSKOLE

I samarbeid med foreningen Sarpsborg Seniorskol, tilbyr Kulturskolen for seniorer flere kurs på dagtid i Sarpsborg kulturskoles lokaler (Gamle EPA-bygget). Sammen forsøker vi å skape et kulturskoletilbud for og til seniorer i alle aldre over 60! Her kan du gå på kurs, slå av en prat i lunsjen og treffe hyggelige folk. Skolen er en sosial møteplass hvor ord som trivsel, latter, læring, nysgjerrighet, engasjement, og munterhet er høyst tilstedeværende.FORENINGEN SARPSBORG SENIORSKOLE

Kulturskolen for seniorer samarbeider med den svært aktive og flotte og frivillige foreningen Sarpsborg Seniorskole. Ønsker du kontakt med foreningen Sarpsborg Seniorskole, ta da kontakt med enten Britt Paulsen på e-post brittpaulsen2@hotmail.com eller Solveig Martinsen på e-post solveighovde@gmail.com.

Sarpsborg Seniorskole er en idealistisk forening som tror og vet at kunst, kultur og kunnskap både er skapende og forbyggende når det gjelder helse og humør.


MEDLEMSAVGIFT

Medlemsavgift er kun kr. 100.- Kontakt Alexandra på mobil 98 363 824, eller ta direkte kontakt med henne på skolen (mandag – onsdag 10.00 -14.00), om du ønsker medlemskap.

Kontonummer er: 1020 31 02386 (husk å skrive inn navnet ditt i meldingsfeltet når du betaler).KULTURSKOLEN FOR SENIORER

Kulturskolen for seniorer ligger under Sarpsborg kulturskole (Sarpsborg kommune) - og samarbeider med foreningen Sarpsborg Seniorskole. Kulturskolen for seniorer er støttet av Helsedirektoratet. Har du spørsmål vedr Kulturskolen for Seniorer, kontakt gjerne: Torill Stokkan, Rådgiver i Virksomhet kultur, Sarpsborg kommune. Hun treffer du på mail: tist@sarpsborg.com, eller på mobil 99 000 739.PÅMELDING

Påmelding til skolens kurs denne vintersesongen starter mandag 6. januar 2020. Du kan melde deg på ved å sende en mail til Alexandra; alexandra.delicote@sarpsborg.com, eller ved å sende ditt fulle navn og kurset du ønsker å være med på til SMS: 98 363 824. Du kan også ringe – men da må det skje mellom kl. 10.00 -14.00 (mandag – onsdag).


Meld deg på så raskt du kan! Mange av våre kurs er svært populære.

Til orientering! Legg nøye merke til når kursene starter, det kan nemlig være litt forskjellig fra kurs til kurs.

Vi gjør også oppmerksom på at noen kurs er gratis, andre kurs har kursavgift (dette står beskrevet ved hvert kurs).
OBS! Skolen har vinterferie og holder stengt i uke 8.

 

© Copyright. All Rights Reserved 

Sarpsborg Seniorskole

Enkelte av bildene kommer fra Unsplash.com