Info og kontakt

KULTURSKOLEN FOR SENIORER & SARPSBORG SENIORSKOLE

I samarbeid med foreningen Sarpsborg Seniorskol, tilbyr Kulturskolen for seniorer flere kurs på dagtid i Sarpsborg kulturskoles lokaler (Gamle EPA-bygget). Sammen forsøker vi å skape et kulturskoletilbud for og til seniorer i alle aldre over 60! Her kan du gå på kurs, slå av en prat i lunsjen og treffe hyggelige folk. Skolen er en sosial møteplass hvor ord som trivsel, latter, læring, nysgjerrighet, engasjement, og munterhet er høyst tilstedeværende.FORENINGEN SARPSBORG SENIORSKOLE

Kulturskolen for seniorer samarbeider med den svært aktive og flotte og frivillige foreningen Sarpsborg Seniorskole. Ønsker du kontakt med foreningen Sarpsborg Seniorskole, ta da kontakt med enten Britt Paulsen på e-post brittpaulsen2@hotmail.com eller Solveig Martinsen på e-post solveighovde@gmail.com.

Sarpsborg Seniorskole er en idealistisk forening som tror og vet at kunst, kultur og kunnskap både er skapende og forbyggende når det gjelder helse og humør.


MEDLEMSAVGIFT

Medlemsavgift er kun kr. 100.- 

Kontonummer er: 1020 31 02386 (husk å skrive inn navnet ditt i meldingsfeltet når du betaler).KULTURSKOLEN FOR SENIORER

Kulturskolen for seniorer ligger under Sarpsborg kulturskole (Sarpsborg kommune) - og samarbeider med foreningen Sarpsborg Seniorskole.  Har du spørsmål vedr Kulturskolen for Seniorer, kontakt gjerne: Torill Stokkan, rådgiver i Sarpsborg kommune. Hun treffer du på mail: tist@sarpsborg.com, eller på mobil 99 000 739.

 

© Copyright. All Rights Reserved 

Sarpsborg Seniorskole

Enkelte av bildene kommer fra Unsplash.com